Herbivore

Herbivore
Herbivore

“Herbivore és un projecte nascut a Reus de la mà de Mon i Ferran, apassionats de la fermentació, l’alimentació i la vida saludable, sostenible, ètica i ecològica.

Al seu obrador, elaboren amb molt d’amor, aliments fermentats basats en vegetals, cuidant els ingredients i utilitzant tècniques ancestrals obtenint amb això molts beneficis per a l’organisme.

Treballen amb la calma que requereix el procés de fermentació respectant els temps naturals de cada etapa elaborant petits lots, garantint així la qualitat i la genuinitat dels seus productes.
Elaboren diferents tipus de fermentats com kimchi, xucrut, tofu fermentat, quefir de coco, iogurt d’anacards… I creen formatges vegetals fermentats amb base de fruits secs i cereals.
A la seva botiga al centre, venen els seus productes fermentats i el d’altres productors artesans. Tenen un espai de cafeteria ocult on relaxar-se prenent cafè de filtre d’especialitat o una tauleta de formatges amb kombucha…
Les tardes entre setmana l’espai es converteix en una escola on imparteixen tallers sobre fermentació, cuina basada en plantes saludable, ecologia…”

Herbivore

Raval de Sant Pere, 4,
43201 Reus