Herbivore

“Herbivore és un projecte nascut a Reus de la mà de Mon i Ferran, apassionats de la fermentació, l’alimentació i la vida saludable, sostenible, ètica i ecològica.
Al seu obrador, elaboren amb molt d’amor, aliments fermentats basats en vegetals, cuidant els ingredients i utilitzant tècniques ancestrals obtenint amb això molts beneficis per a l’organisme.
Treballen amb la calma que requereix el procés de fermentació respectant els temps naturals de cada etapa elaborant petits lots, garantint així la qualitat i la genuinitat dels seus productes.
Elaboren diferents tipus de fermentats com kimchi, xucrut, tofu fermentat, quefir de coco, iogurt d’anacards… I creen formatges vegetals fermentats amb base de fruits secs i cereals.
A la seva botiga al centre, venen els seus productes fermentats i el d’altres productors artesans. Tenen un espai de cafeteria ocult on relaxar-se prenent cafè de filtre d’especialitat o una tauleta de formatges amb kombucha…
Les tardes entre setmana l’espai es converteix en una escola on imparteixen tallers sobre fermentació, cuina basada en plantes saludable, ecologia…”